Νέο «καμπανάκι» Κύρτσου προς Μητσοτάκη για τις διώξεις δημοσιογράφων

Νέο «καμπανάκι» Κύρτσου προς Μητσοτάκη για τις διώξεις δημοσιογράφων

Είναι γνωστές εδώ και μήνες οι αντιρρήσεις του γαλάζιου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου για την ακολουθούμενη πολιτική από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι τομείς πολλοί: Πανδημία, οικονομία, ακρίβεια αλλά και οι διώξεις κατά δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων.

Με νέες του αναρτήσεις στο Twitter -μετά και την αντιπαράθεσή του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο- και ενώ η κυβέρνηση φαίνεται μη διατεθειμένη να προχωρήσει σε κάποια ουσιαστικότερη κίνηση εναντίον του, ο Γιώργος Κύρτσος αρνείται οποιαδήποτε επαφή του με άλλο κόμμα, δίνει ορισμένα εύσημα στην κυβέρνηση και σε φορείς αλλά συνεχίζει την κριτική του.

Σημείο πλήρους διαφοροποίησης βέβαια είναι και τα θέματα που άπτονται της ελευθερίας του Τύπου με τον νεοδημοκράτη ευρωβουλευτή να κρούει για μία ακόμη φορά το καμπανάκι κινδύνου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού τον έχει ήδη «φωτογραφίσει» όσον αφορά τις διώξεις κατά των δημοσιογράφων.

Στο νέο του tweet του υπογραμμίζει την αντίθεση των διεθνών οργανώσεων δημοσιογράφων που στρέφονται κατά της κυβέρνησης για τις διώξεις κατά Βαξεβάνη και Παπαδάκου, σημειώνει την ευρωπαϊκή ευαισθησία σε αυτά τα θέματα και του επισημαίνει  πως δεν χρειάζεται να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στους εαυτούς τους.

Τώρα αν τον ακούσει ο πρωθυπουργός είναι άλλο θέμα…

Εξάλλου όπως έχει λεχθεί… αν βάλει κάτι στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του το βγάζει κανείς!

Τα θέλει και τα παθαίνει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter