Νέο καρφί Ντόρας και «άδειασμα» σε Σταϊκούρα για την μεσαία τάξη (Video)

Νέο καρφί Ντόρας και «άδειασμα» σε Σταϊκούρα για την μεσαία τάξη (Video)

«Δεν είναι μεσαία τάξη τα 500 ευρώ. Μη τρελαθούμε» είπε χαρακτηριστική η Ντόρα Μπακογιάννη αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο τι θεωρεί η ίδια μεσαία τάξη, διευκρινίζοντας ότι μιλάει ως πολιτικός. 

«Μιλώντας ως πολιτικός, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι μεσαία τάξη τα 500 ευρώ το μήνα. Δεν μπορώ να την ορίσω αριθμητικά. Είναι πάνω από 1000 ευρώ. Εγώ θα έλεγα ότι μεσαία τάξη είναι αυτός που παίρνει πάνω από 1.500 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι 1000 ευρώ παραπάνω από αυτά που λέει ο ΟΟΣΑ.

«Και από αυτά που λέει ο κ. Σταϊκούρας…» έσπευσε να διευκρινίσει ο δημοσιογράφος με την κυρία Μπακογιάννη να προσπαθεί να δικαιολογήσει όπως όπως το προηγούμενο «ολίσθημα» της γλώσσας της.

«Ο Σταϊκούρας είναι υποχρεωμένος να μιλά με βάση τον ΟΟΣΑ. Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας… μιλάω πολιτικά» εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κύριος Σταϊκούρας μιλώντας στη Βουλή είχε δηλώσει πως «ως μεσαία τάξη χαρακτηρίζονται τα νοικοκυριά με ένα άτομο που εισοδηματικά κινούνται μεταξύ 6.294 και 16.783 ευρώ, με δύο άτομα μεταξύ 8.901 και 23.735 ευρώ, και με τρία άτομα μεταξύ 10.901 και 29.069 ευρώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter