Νέο κατάστημα Lidl στην Πλατεία Αττικής

Νέο κατάστημα Lidl στην Πλατεία Αττικής

Δυναμική επέκταση της Lidl Ελλάς στον αστικό ιστό – η δεύτερη κατά σειρά έναρξη νέου καταστήματος στην Αττική σε διάστημα 2 μηνών

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Lidl Ελλάς στην Πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων 132, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δυναμική της επέκταση στην Αττική, με μια συνολική επένδυση ύψους 16,7 εκατ. ευρώ και 25 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.368 τ.μ. στον 1ο όροφο του κτηρίου, διαθέτει 6 ταμεία και 73 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο και το υπόγειο, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Οι κυλιόμενοι διάδρομοι σε όλα τα επίπεδα του καταστήματος καθιστούν την αγοραστική εμπειρία απλούστερη και την πρόσβαση στο κατάστημα άμεση.

Το νέο κατάστημα, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ενώ έχει προγραμματιστεί εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος σε 2ο χρόνο. Παράλληλα αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νέα σειρά Νώμα» με τοπικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με την πιο δυνατή υπογραφή γεύσης και ποιότητας. Η εταιρεία συνεργάζεται σήμερα με 400 Έλληνες προμηθευτές προϊόντων, με το 60% του τζίρου της να προέρχεται από τα δικά τους προϊόντα.

Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Η Lidl Ελλάς παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά στην καλύτερη τιμή προς όφελος των καταναλωτών, με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus να το επισφραγίζει, προσφέροντας στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση στις αγορές τους.

H Lidl Ελλάς συνεχίζει να αφήνει το δυναμικό της αποτύπωμα στη χώρα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία, δίνοντας αξία στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter