Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μήνυμα Τσίπρα στην νεολαία κατά διαφθοράς

Μήνυμα προς τους μαθητές κατά της διαφθοράς, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω εκδήλωσης της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία ανακοίνωσε τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας με το υπουργείο Παιδείας, για εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα διαφθοράς.

Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Τρίτη στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμηση της Διαφθοράς, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, με θέμα «Παίζω τίμια. Οι νέοι αλλάζουν το παιχνίδι». Η εκδήλωση απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ την παρακολούθησαν μαθητές του Β' και Δ' Γυμνασίου Χαλανδρίου.

Κατά την εκδήλωση αναγνώστηκε μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω της επίσκεψής του στη Νίσυρο, στο οποίο εξέφρασε την στήριξή του «σε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση δράσεων που αφορούν τους μαθητές και τη νεολαία, με στόχο την αλλαγή της κουλτούρας και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης της διαφθοράς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.