Πρόθυμοι για τα πάντα, αρκεί να μείνουν νέοι!

Πρόθυμοι για τα πάντα, αρκεί να μείνουν νέοι!

Πολλοί άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να παραμείνουν για πάντα νέοι . Από Bungee Jumping μέχρι ακραίες διατροφές και περιποιήσεις ομορφιάς.

Η ομάδα BodyLogicMD ρώτησε δείγμα 2.000 ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες ο τίτλος της μελέτης ήταν «Επιδίωξη της Νεότητας».Το συμπέρασμα ήταν ότι πολλοί άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε αρκεί να μείνουν νέοι για πάντα!

Οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν όχι μόνο για θέματα νεότητας,αλλά και για δια βίου γυμναστήριο και σεξουαλική ικανότητα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, το 59,2% επιλέγει να εγκαταλείψει το αγαπημένο του φαγητό για χάρη της νεότητας και της ομορφιάς.

Πολλοί συμμετέχοντες ήταν επίσης πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα κατοικίδια τους, ακόμη και το Διαδίκτυο για να φαίνονται πιο νέοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν κανένας δεν θα εγκατέλειπε το σεξ.

Οι ερευνητές ρώτησαν ποιες είναι οι ποιο ακραίες ενέργειες που είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν για να παραμείνουν νέοι.

Η πλειοψηφία (34,7%) απάντησε άλμα από ένα αεροπλάνο (αν και δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το αν θα υπάρξει ένα αλεξίπτωτο που εμπλέκονται ή όχι).

Ενώ ένα ακόμη μεγάλο ποσοστό (32,5%) δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμοι να τρώνε 100 κατσαρίδες. Επίσης το 26,7% των ερωτηθέντων θα ήταν πρόθυμο να κολυμπήσει με καρχαρίες και το 18,4% να κόψει υποστεί ακρωτηριασμό (να τους κόψουν ένα δάχτυλο!) για να παραμείνουν νέοι!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter