Φώφη: Τόμσεν και Σόιμπλε τρίβουν τα χέρια τους

Φώφη: Τόμσεν και Σόιμπλε τρίβουν τα χέρια τους

Αλλαγή πολιτικής και αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικών συσχετισμών «που θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και την εθνική γραμμή εξόδου από την κρίση», ζητά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε γραπτή δήλωσή της και κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα και τον πρωθυπουργό για αποτυχία στην διαπραγμάτευση.

«Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνεται πως ο κ. Τσίπρας απέτυχε απόλυτα και αυτή την φορά, στην κρίσιμη για την χώρα διαπραγμάτευση. Περιορίστηκε μόνο σε πενιχρές ρυθμίσεις για το χρέος, που θα λειτουργήσουν μετά από 24 χρόνια, ενώ αποδέχθηκε πλήρως τα απαράδεκτα και μη επιτεύξιμα πλεονάσματα του 3,5% του ΑΕΠ, τα οποία θα απαιτηθούν άμεσα, και για αρκετά χρόνια» και «θα στραγγαλίσουν την οικονομία και θα οδηγήσουν σε νέα μέτρα και Μνημόνια», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποτυχία δύο στα δύο: Τόμσεν και Σόιμπλε τρίβουν τα χέρια τους».

Η κ. Γεννηματά ξεκαθαρίζει επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί απόλυτα με τις προτάσεις του κ. Τόμσεν και του ΔΝΤ για τις συντάξεις, τις απολύσεις και το αφορολόγητο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter