Αναβαθμίζεται το Pocemon Go

Αναβαθμίζεται το Pocemon Go

Τρικ ή αναγκαία κίνηση; Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του Pokemon Go “βγήκε” προχθές από την αμερικανική εταιρεία Niantic και στόχο έχει -εκτός των άλλων- να κάνει και πάλι το κοινό να κυνηγά παντού τα πασίγνωστα καρτουν.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του, σημείωσε εκπληκτική δημοσιότητα.  Αυτό όμως σύντομα άλλαξε και τo Pocemon βρέθηκε εκτός λίστας των κορυφαίων παιχνιδιών. 

Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που η εταιρία διανομής του αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση. 

Σύμφωνα με το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, τα κύρια σημεία της αναβάθμισης περιλαμβάνουν προσθήκη νέων χαρακτήρων Pokemon -όπως ο Togepi και ο Pichu- καθώς και μια ειδική έκδοση του Πίκατσου με χριστουγεννιάτικη στολή, τον οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσουν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της η Niantic αναφέρει ότι ακόμα περισσότερα Pokemon θα προστεθούν μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής χαρακτήρων, ενώ δεν είναι σαφές αν θα υπάρχει η δυνατότητα για multi-player μάχες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναβάθμιση έρχεται να ανταγωνιστεί και την πρώτη εμφάνιση του Super Mario σε …iPhone κυκλοφορεί μέσα στις μέρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter