Μέχρι το τέλος του έτους οι διακανονισμοί οφειλών στη ΔΕΗ

Μέχρι το τέλος του έτους οι διακανονισμοί οφειλών στη ΔΕΗ

Το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ, σε 36 δόσεις θα ισχύσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Το πρόγραμμα κρίθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό, καθώς έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους καταναλωτές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Μανόλης Παναγιωτάκης, μέχρι το τέλος του έτους η ΔΕΗ περιμένει ότι περισσότεροι από 600.000 καταναλωτές θα ενταχθούν στο σύστημα τριετούς αποπληρωμής των οφειλών τους, έναντι 565.000 σήμερα και ότι με τον τρόπο αυτό θα ανακτηθεί ποσό, της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2016 λήγει το ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις, το οποίο λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης παρατάθηκε τρεις φορές.

Η εταιρία καλεί τους πελάτες που έχουν οφειλές, να τις ρυθμίσουν έγκαιρα μέχρι το τέλος του έτους. Προς αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας στα σημεία εξυπηρέτησης τις τελευταίες ημέρες εκπνοής της προθεσμίας, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση στα καταστήματα της ΔΕΗ.

Η εταιρία, τέλος, δηλώνει ότι επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της που ήδη ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter