Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Με το βλέμμα στην περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων

Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Βούτση στη Μόσχα

«Έχει διαμορφωθεί μια ευρεία ατζέντα θεμάτων που αφορούν τόσο τις διακρατικές σχέσεις και τις πολιτικές σχέσεις αμοιβαίου συμφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες, όσο και τα οξυμένα ζητήματα που εγκυμονεί η παρούσα διεθνής κατάσταση, ιδιαίτερα μάλιστα στην ευρύτερη περιοχή μας», τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, εν όψει της επίσκεψής του στη Μόσχα, παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti. Κατά την επίσκεψή του στη ρωσική πρωτεύουσα ο κ. Βούτσης θα συναντήθηκε την Τρίτη με τον Πρόεδρο της Κρατικής Δούμας κ. Vyacheslav Volodin και την Τετάρτη με την Πρόεδρο του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου κ. Valentina Matvienko.  Ο κ. Βούτσης σε συνέντευξή του τόνισε πως "Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να επικοινωνήσουμε μέσω υμών με τις ρωσικές κυβερνητικές και πολιτειακές αρχές και βεβαίως με τον φίλο λαό της πατρίδας σας."

 
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.