Τσάβι για Ρονάλντο: Δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα

Τσάβι για Ρονάλντο: Δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα

Ο Τσάβι Ερνάντεθ έδωσε νέα ορμή στην κόντρα που άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διαφωνώντας ευθέως με την απονομή της “Χρυσής Μπάλας” στον Πορτογάλο.

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο “TV3” του Κατάρ, ο πρώην μέσος των “μπλαουγκράνα” τόνισε χαρακτηριστικά: “Οι τίτλοι παίρνουν προβάδισμα, ενώ υπάρχουν άλλα χρόνια, στα οποία αυτό δεν ισχύει και αξιολογούν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος όλων, ανεξαρτήτως των τίτλων που έχουν κερδίσει οι άλλοι”.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος εκφράζει άποψη κατά του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ισπανός είχε τοποθετηθεί στο παρελθόν υπέρ του Μέσι, λέγοντας ενδεικτικά πως “για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση και νομίζω πως το ίδιο ισχύει για όλους όσους τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Εκτός αν είναι στη Ρεάλ, φυσικά”, για να λάβει την απάντηση του Πορτογάλου “Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσάβι. Αγωνίζεται στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ πού. Κατέκτησε τα πάντα, αλλά δεν κέρδισε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter