Νέο κρεσέντο Πρετεντέρη για… «βλακώδη πρακτοριλίκια», «μπερδεψοδουλειές» και «κλαπατσίμπαλους»

Νέο κρεσέντο Πρετεντέρη για… «βλακώδη πρακτοριλίκια», «μπερδεψοδουλειές» και «κλαπατσίμπαλους»

Με μία φιλοκυβερνητική… ραψωδία υποδέχεται ο Γιάννης Πρετεντέρης την έναρξη της κοινοβουλευτικής σεζόν, όπως διαβάζουμε στη στήλη του στα «ΝΕΑ».

Εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο πρωθυπουργός είχε σχεδιάσει… αλλιώς την επανέναρξη των εργασιών της Ολομέλειας, σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολείται με… «βλακώδη πρακτοριλίκια» και έχει μπλέξει με… «μπερδεψοδουλειές», αναφορικά με την εξέλιξη του σκανδάλου των υποκλοπών, αντί να «σχεδιάσει τις εκλογές που θα τον οδηγούσαν σε δεύτερη τετραετία».

«Εκεί που θα ατένιζε με δέος έναν δύσκολο χειμώνα του την έπεσαν οι κλαπατσίμπαλοι», γράφει σε παρακάτω παράγραφο, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το γεγονός πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην υπόθεση έχουν προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν διστάζει να προχωρήσει και σε… μαθήματα αντιπολίτευσης, χρησιμοποιώντας ειρωνικό στυλ, με τη φράση «δεν στήνεις καυγά στους φωταγωγούς», εκφράζοντας στη συνέχεια την ελπίδα για το ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε «αντεπίθεση», τόσο σήμερα στη Βουλή, όσο και τις επόμενες ημέρες.

Κι ενώ αναρωτιέται «γιατί κάποιοι έκριναν ότι τους συμφέρει να μετατρέψουν μία εκλογική αναμέτρηση με σχεδόν προεξοφλημένο αποτέλεσμα σε αρένα», υποθέτοντας ότι «επιθυμούν να εκτροχιάσουν το αποτέλεσμα», καταλήγει με το εξής συμπέρασμα: «Όποιος νομίζει ότι θα πουλήσει απλώς τζάμπα εξυπνάδα μάλλον κάνει λάθος», ολοκληρώνοντας τον νέο του… φιλοκυβερνητικό λίβελο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter