Νέο «κύμα» καταγγελιών εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Τέσσερις νέες περιπτώσεις στο «φως» (Video)

Νέο «κύμα» καταγγελιών εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Τέσσερις νέες περιπτώσεις στο «φως» (Video)

Νέο κύμα καταγγελιών έρχεται αναφορικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής που αποδεδειγμένα πλέον φαίνεται να είχε πολυετή κακοποιητική δράση απέναντι σε πρώην συντρόφους του, τις οποίες βιντεοσκοπούσε σε προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια δημοσιοποιούσε το υλικό σε σελίδες του διαδικτύου, χωρίς την συναίνεση των καταγγελλουσών , βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις νέες κατηγορίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» εκτός από την καταγγελία που ήρθε στο φως την Δευτέρα από την Πάτρα άλλες τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια δημοσιογράφος πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή, έρχονται να καταγγείλουν πως αναγνώρισαν τους εαυτούς τους σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο δράστης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας πρόκειται για επτά καταγγελίες συνολικά. Η συνήγορος,  Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, υποστήριξε στον αέρα της εκπομπής πως οι γυναίκες έχουν αναγνωρίζει τους εαυτούς τους, ωστόσο στα βίντεο δεν φαίνεται πρόσωπο, επομένως φοβούνται να προχωρήσουν σε νομική προσφυγή καθώς φοβούνται πως θα διαρρεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter