Νέο ΛΟΤΤΟ: Μεγάλος νικητής θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια

Νέο ΛΟΤΤΟ: Μεγάλος νικητής θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια

Δέκα χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει κάθε μήνα έχει πλέον ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ, ο οποίος προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης.  Ο υπερτυχερός, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λεμεσό της Κύπρου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο έφερε και 6 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με κάθε επιτυχία να κερδίζει από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

«Η λέξη ευτυχία δεν αρκεί για να περιγράψει το πώς νιώθουμε. Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτό που συνέβη. Το ΛΟΤΤΟ άλλαξε μορφή, πριν από λίγες μέρες, και ο πρώτος μεγάλος νικητής βρέθηκε στο δικό μας κατάστημα ΟΠΑΠ. Όπως αποδείχθηκε, το να κερδίζεις 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Ανδρέας Ανδρέου.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της χθεσινής κλήρωσης. «Δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα από το πρωί. Το ενδιαφέρον του κοινού για το ΛΟΤΤΟ έχει εκτοξευθεί. Είμαι σίγουρος πως ο υπερτυχερός θα συζητιέται για πολλές ημέρες ακόμη σε όλη τη Λεμεσό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέου.

Δείτε τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter