Μακελειό στο Οχάιο με 10 νεκρούς και 26 τραυματίες – Άνδρας άνοιξε πυρ (Video)

Μακελειό στο Οχάιο με 10 νεκρούς και 26 τραυματίες – Άνδρας άνοιξε πυρ (Video)

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, και 26 τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στους 26 αυξήθηκε ο αριθμός των τραυματιών από την αιματηρή επίθεση στο Ντέιτον του Οχάιο, σύμφωνα με τη δήμαρχο Ναν Χέιλι, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

“Είκοσι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και βρίσκονται στα νοσοκομεία,” είπε χαρακτηριστικά η δήμαρχος στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα άγνωστος άνοιξε πυρ στην East 5th Street σε ένα μπαρ που ονομάζεται «Ned Pepper».

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να μην πλησιάζουν. 

Οι αρχές δεν έδωσαν άλλες λεπτομέρειες για το επεισόδιο, εκτός από το ότι συνέβη στην περιοχή Όρεγκον της πόλης, που είναι γνωστή για τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματά της.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο όπου 21χρονος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 26.

https://www.facebook.com/MollyReedTV/videos/525438594931492/

BREAKING: Downtown Dayton Oregon District, reports of at least a dozen shot Dayton 24/7 Now

Gepostet von Molly Reed am Samstag, 3. August 2019

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter