Νέο μαχαίρωμα οπαδού αλλά και ξυλοδαρμός γιατρού από φίλους του θύματος!

Νέο μαχαίρωμα οπαδού αλλά και ξυλοδαρμός γιατρού από φίλους του θύματος!

Η βεντέτα των οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που μαίνεται χωρίς κανείς να μπορεί να βάλει ένα τέλος, συνεχίστηκε και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό.

Το επεισόδιο συνέβη σε καφετέρια στα Πετράλωνα στην οποία βρισκόταν ένας 37χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι γνωστός στις Αρχές. Περίπου 20 άτομα με κουκούλες, όπου σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν κάποιος τον μαχαίρωσε στα πλευρά και μετά όλοι μαζί εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τον, αιμόφυρτο στο δρόμο. Παρ’ όλα αυτά, το θύμα ειδοποίησε φίλους του που τον μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. 

Εκεί σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, συγκεντρώθηκαν καμιά δεκαριά γνωστοί του θύματος που πήγαν να του συμπαρασταθούν αλλά δημιούργησαν επεισόδιο και επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο σε ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό που τον είχε αναλάβει, χτυπώντας τον με γροθιές και κράνη κι εξαφανίστηκαν πριν έρθει η αστυνομία!

Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, ενώ ο γιατρός που δέχθηκε την επίθεση για ευνόητους λόγους μετά την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Κρατικό για το σπίτι του…

Την έρευνα των δύο υποθέσεων έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter