Νέο οπαδικό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων: Χτύπησαν με κράνος 15χρονο στο Ναύπλιο – Πέντε συλλήψεις

Νέο οπαδικό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων: Χτύπησαν με κράνος 15χρονο στο Ναύπλιο – Πέντε συλλήψεις
Φωτογραφία αρχείου

Πολύ σοβαρές διαστάσεις λαμβάνουν τα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα ανά τη χώρα καθώς, ένα ακόμα καταγράφηκε την Κυριακή και στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν έναν συνομήλικό τους που βρισκόταν έξω από κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες επιτέθηκαν με κράνος μοτοσικλέτας σε ανήλικο, υποστηρικτή άλλης ομάδας, ο οποίος ήταν θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν, χθες (1.10.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -5- ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.

Ειδικότερα, χθες (1.10.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, ανωτέρω δράστες επιτέθηκαν με κράνος μοτοσικλέτας σε ανήλικο ημεδαπό, υποστηρικτή άλλης ομάδας, ο οποίος ήταν θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι -5- ανήλικοι ημεδαποί, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και -5- άτομα, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter