Νέο «όχι» στην αίτηση για άδεια στον Κουφοντίνα

Νέο «όχι» στην αίτηση για άδεια στον Κουφοντίνα

Και νέο όχι στον Δημήτρη Κουφοντίνα στο αίτημα του για την χορήγηση άδειας που δικαιούται να λαμβάνει εδώ και χρόνια σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Το Συμβούλιο των Φυλακών Κασσαβέτειας απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του. 

Δηλαδή εκτός από το βέτο του εισαγγελέα στον κρατούμενο που αρνείται να κάνει δήλωση μετανοίας ψήφισαν ενάντια στη χορήγηση άδειας και η διευθύντρια και η προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας της φυλακής, που μέχρι τώρα τάσσονταν υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα, με συγκεκριμένη μάλιστα επιχειρηματολογία.

Πηγές του περιβάλλοντος του Δημητρη Κουφοντίνα, εύλογα αναρωτιούνται μετα από αυτή την εξέλιξη “τι μεσολάβησε και άλλαξαν τη θέση τους οι δύο υπηρεσιακοί παράγοντες αφού από άποψη πραγματικών περιστατικών που αφορούν τον Δ. Κουφοντίνα ως κρατούμενο στη συγκεκριμένη φυλακή, δεν άλλαξε τίποτα”. 

Ενδεχομένως, μας έλεγαν, η απόρριψη του νέου αιτήματος (το οποίο ο Δ. Κουφοντίνας υπέβαλε, εν γνώσει του ότι θα απορριφθεί, για να σηματοδοτήσει ότι δεν παραιτείται του δικαιώματός του) να συνδέεται με σχέδιο μεταγωγής του σε κλειστή φυλακή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter