Νέο πρόγραμμα σχολικών επισκέψεων στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Νέο πρόγραμμα σχολικών επισκέψεων στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου καλωσορίζει το νεανικό κοινό και αυτήν την χρονιά με νέες ψηφιακές πλανηταριακές παραστάσεις για σχολικές ομάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Η ψηφιακή παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα», είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με ορισμένους από τους πιο ακραίους πλανήτες και δορυφόρους του Ηλιακού μας Συστήματος και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Ε’ και Στ’ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε ομάδες φοιτητών/φοιτητριών και σπουδαστών/σπουδαστριών.

Η παιδική πλανηταριακή παράσταση: «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας» είναι μια ευχάριστη ιστορία που συνδυάζει την γνώση με πλούσια, όσο και εντυπωσιακά, γραφικά εφέ, κατάλληλη για τους πιο μικρούς μας θεατές δηλαδή για παιδιά Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, αλλά και μαθητές/μαθήτριες Α’ έως και Δ’ Δημοτικού.

Οι παραστάσεις αυτές προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες:09:30-15:30) και η συμμετοχή γίνεται μόνον κατόπιν κρά-τησης στο τηλέφωνο 210 9469641.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αντλούν πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα παραστάσεων, την τιμή των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία κρατήσεων από τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=41

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter