Νέο πρόσωπο ο Κώτσιρας στην Εθνική

Νέο πρόσωπο ο Κώτσιρας στην Εθνική

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Κώτσιρας είναι το νέο πρόσωπο της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό με την Τουρκία (φιλικό) και τα επίσημα παιχνίδια με την Ιταλία και την Αρμενία (προκριματικά Euro 2020).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και για το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου. Ήδη έχουν προσκληθεί και οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία και την Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter