Νέο, πρωινό δρομολόγιο με προαστιακό Αθήνα - Τιθορέα - Αθήνα

Από την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκινά πιλοτικά ένα νέο, πρωινό δρομολόγιο με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, στη διαδρομή Αθήνα - Τιθορέα - Αθήνα. Η αμαξοστοιχία θα αναχωρεί στις 04.24 από την Αθήνα με προορισμό την Τιθορέα και, αντίστροφα, στις 06.36, από την Τιθορέα με προορισμό την Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία θα πραγματοποιεί στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα, Οινόη, Αυλώνα, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, ΣΚΑ, Αθήνα και Ρούφ. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται μόνο τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (όχι Σάββατα, Κυριακές και αργίες), και δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους των περιοχών που διέρχεται το τραίνο, να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες από την Αθήνα προς τις βιομηχανικές περιοχές της Αττικής και μέχρι την Τιθορέα. Αντίστροφα, οι κάτοικοι πόλεων του νομού Βοιωτίας θα μπορούν τις πρωινές ώρες να μεταβούν άνετα και οικονομικά προς την Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.