Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον Μπογδάνο (Video)

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον Μπογδάνο (Video)

Σε ένα ακόμα παραλήρημα μίσους προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Την ώρα που ένα τρίχρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό στα νερά του Αιγαίου και άλλοι δυο πρόσφυγες αγνοούνται στη Κω ενώ εκατοντάδες άλλοι έχουν περάσει μια ολόκληρη μέρα μέσα σε ένα πούλμαν κάνοντας το γύρο της Ελλάδας με τα μικρά τους παιδιά στη αγκαλιά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν ξεχνάει να βγάλει και πάλι όλο του το μίσος σε αυτούς τους ανθρώπους. 

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ANT1 και σχολιάζοντας το γεγονός πως 380 αιτούντες άσυλο φύγανε από τη Σάμο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και κατέληξαν τελικά στην Εύβοια έπειτα από 24 ώρες, διότι δεν τους δεχόντουσαν οι κάτοικοι στα Βρασνά της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπογδάνος το μόνο που είχε να πει ήταν πως η Ελλάδα καταβάλλει όλες τις δέουσες προσπάθειες για να «στείλει αυτούς τους ανθρώπους από εκεί που μας ήρθαν».

«Η διαφορά των δύο κυβερνήσεων είναι ότι εμείς δεν τους θέλουμε, εσείς τους θέλατε» ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος φυσικά δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη μιας και δεν υπήρχε άλλος τηλεοπτικός χρόνος.

http://www.avgi.gr/article/10811/10324485/panta-yparchei-chronos-gia-kerygmata-misous-sta-kanalia-video-

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter