Νέο σενάριο από την Daily Mail για την τραγωδία στα Σπάτα: Ο 22χρονος ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και γύρισε να το πάρει

Νέο σενάριο από την Daily Mail για την τραγωδία στα Σπάτα: Ο 22χρονος ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και γύρισε να το πάρει

Συνεχίζει να απασχολεί την Daily Mail ο θάνατος του 22χρονου Τζακ Φέντον που έχασε τη ζωή του στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα όταν χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου και διαμελίστηκε.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι αρχές εξετάζουν πλέον ένα νέο ενδεχόμενο για το θάνατο του νεαρού Τζακ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 22χρονος επέστρεψε στο ελικόπτερο επειδή είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα.

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας φέρεται να δήλωσε στη διαδικτυακή έκδοση της Mail: «Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η αδερφή του 22χρονου απέρριψε, χθες, τις αιτιάσεις ότι ο αδερφός της έβγαζε selfie και δεν πρόσεξε ότι ο έλικας που τον διαμέλισε, ήταν ακόμα σε λειτουργία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter