Νέο σίριαλ μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Παραγωγοί ταινιών στο χορό των μηνύσεων

Νέο σίριαλ μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ: Παραγωγοί ταινιών στο χορό των μηνύσεων

Μηνύσεις, κατηγορίες και χορός εκατομμυρίων συνεχίζουν να απασχολούν το πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.

Τώρα, ακόμα μία ιστορία έρχεται να προστεθεί στις πολλές. Αυτή τη φορά κατατέθηκε αγωγή κατά της Χερντ σύμφωνα με την οποία πιέστηκε από τον πρώην σύζυγό της να μην επιτρέψει να συμπεριληφθούν σκηνές ιδιαιτέρως πικάντικες σε ταινία της και αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προώθηση της.

Την αγωγή κατέθεσαν οι παραγωγοί της ταινίας «London Fields», ισχυριζόμενοι ότι ήταν ο Ντεπ που την πίεσε να αρνηθεί να συμπεριληφθούν οι σκηνές αυτές στην ταινία, ζητώντας να τους αποζημιώσει με το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων καθώς αυτή «ψευδώς ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συμφωνήσει να γυριστούν γυμνές σκηνές της στην ταινία».

Η Χερντ στην ανταγωγή που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί χρησιμοποίησαν ένα άλλο σώμα για να γυρίσουν τις «πορνογραφικές» σεξουαλικές σκηνές και στη συνέχεια τις πρόσθεσαν στην ταινία.

Στην απάντηση των παραγωγών στην αγωγή της Χερντ υποστηρίζουν ότι «η κακή συμπεριφορά της Χερντ μπορεί να προκλήθηκε, τουλάχιστον εν μέρει, από την ταραχώδη της σχέση με τον κ. Ντεπ, που διατηρούσε την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας London Fields».

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι πιστεύουν πως «ο ρόλος της Χερντ στην ταινία ήταν ένας παράγοντας που οδήγησε τον Ντεπ να ζητήσει διαζύγιο». Ισχυρίζονται ακόμα ότι 31χρονη ηθοποιός είχε συμφωνήσει για τις σέξι σκηνές αλλά «στην πορεία τα άλλαξε προφανώς υπό την φαινομενική ή την πραγματική πίεση που δέχτηκε από τον Ντεπ, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν εξαιρετικά ζηλιάρης», καταλογίζοντάς της την αποτυχία που σημείωσε η ταινία London Fields.

Βέβαια η νομική ομάδα της ηθοποιού δήλωσε: «Οι απεγνωσμένοι άνθρωποι λένε απεγνωσμένα πράγματα. Η απόλυτη αποτυχία της ταινίας London Fields οφείλεται σε ένα μόνο λόγο: τους ίδιους τους παραγωγούς. Οι παράνομες κινήσεις τους, με το να περιλάβουν σκηνές πορνογραφικές, με το σώμα κάποιας άλλης που μοιάζει με την Άμπερ Χερντ, είναι κινήσεις εξαπάτησης που απαγορεύονται ρητά από το συμβόλαιό της. Κανένας σοβαρός ηθοποιός δεν θα δεχόταν να προωθήσει αυτό το σκουπίδι».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ντεπ δήλωσε ότι «η διαφωνία μεταξύ των παραγωγών και της Άμπερ Χερντ δεν έχει καμία σχέση με τον Τζόνι Ντεπ. Γνωρίζουμε ότι κατά των παραγωγών έχει στραφεί και ο σκηνοθέτης και ένας ακόμα παραγωγός. Οι δηλώσεις τους για τον Τζόνι είναι γελοίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter