Νέο σκάνδαλο στην επικαιρότητα για τον Μπόρις Τζόνσον

Νέο σκάνδαλο στην επικαιρότητα για τον Μπόρις Τζόνσον

Καθώς τρέχουν οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας και σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα απαιτεί άμεση αποχώρηση του παραιτηθέντα πρωθυπουργού από τη Ντάουνινγκ Στριτ, η εφημερίδα Times δίνει στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο που φέρεται να καταγράφει τον Τζόνσον να πιέζει για τον διορισμό γυναίκας στο Δημαρχείο.

Ο τότε δήμαρχος Λονδίνου κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, καθώς, φέρεται να επιθυμούσε τον διορισμό της γυναίκας προκειμένου να αναπτύξει στη συνέχεια ερωτική σχέση με εκείνην.

Τον διορισμό τότε μπλόκαρε ο συνεργάτης του Τζόνσον, Κτι Μαλτχάουζ, ο οποίος διέκρινε πως οι δυο τους είχαν ανάρμοστα κοντινή σχέση.

Σε ηχητικό ντοκούμεντο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, η γυναίκα τον προσέγγισε το 2017 ζητώντας του εξηγήσεις για όσα έγιναν το 2008. Ο Τζόνσον, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκούμεντο, δεν αρνείται τα όσα του προσάπτει η νεαρή γυναίκα. Η ιστορία αυτή προστίθεται σε άλλες παρόμοιες καταγγελίες που βαραίνουν την βρετανική κυβέρνηση, αλλά και τον Μπόρις Τζόνσον προσωπικά.
Ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά

Την εποχή εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Η νεαρή γυναίκα είχε μόλις μετακομίσει στο Λονδίνο και εργαζόταν ως εθελόντρια στους Συντηρητικούς. Τον διορισμό της μπλόκαρε ο Κιτ Μαλθχάους, λέγοντας στη νεαρή γυναίκα ότι τον προβληματίζει η στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα της και στον Μπόρις Τζονσον.

Στο ηχητικό που δίνεται στην δημοσιότητα ο ίδιος τα παραδέχεται όλα στη νεαρή γυναίκα, η οποία πλέον είναι μητέρα και διατηρεί την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter