Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με συνείδηση και αλληλεγγύη» (Βίντεο)

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με συνείδηση και αλληλεγγύη» (Βίντεο)

Η κυβερνητική ανεπάρκεια που οδήγησε σε κακήν κακώς άνοιγμα του τουρισμού και ανησυχητική διασπορά του κορονοϊού στο επίκεντρο της κριτικής.

Με νέο σποτ απάντησε η Κουμουνδούρου στην πρόκληση Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε νωρίτερα σήμερα την αντιπολίτευση να πάρει σαφή θέση σε σχέση με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Ρίχνουν την ευθύνη στο λαό. Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη».

Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ, που από τις κυβερνητικές φιέστες στη Σαντορίνη και την πρόσκληση Μητσοτάκη «Ελάτε στην Ελλάδα, φέρτε τους φίλους σας. Ενημερώστε τους ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή» μέχρι το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς τεστ και την αύξηση της πληρότητας σε αεροπλάνα και πλοία, αναδεικνύει πώς η κυβέρνηση υπέκυψε σε συμφέροντα και πιέσεις, επιδεικνύοντας πλήρη ανευθυνότητα απέναντι στη δημόσια υγεία.

Υπογραμμίζοντας την ελλιπή πληροφόρηση από τα πλουσιοπάροχα επιχορηγημένα μέσα ενημέρωσης στη σκιά της επιδείνωσης της εξέλιξης της πανδημίας και με τη χώρα απροετοίμαστη σε υγειονομικό επίπεδο, στον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στην κυβερνητική γραμμή «Εσύ φταις» καλώντας τους πολίτες να προστατευτούν με συνείδηση και αλληλεγγύη.

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter