Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να βγαίνει από το σπίτι του και ανυποψίαστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του, ένα Smart. Δεν προλαβαίνει να μπει καλά καλά μέσα και ο εκτελεστής του εμφανίζεται και αρχίζει να τον πυροβολεί. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας, παρά τα πυρά που είχε δεχτεί, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο δολοφόνος όμως όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν του άφησε κανένα περιθώριο.

Εκεί, του έχει στήσει καρτέρι ο εκτελεστής. Ο Γιάννης Μακρής, δέχθηκε τις θανατηφόρες βολές ενώ είχε βγει από το αυτοκίνητο και επιχειρούσε να διαφύγει. Ο δολοφόνος, όπως φαίνεται στο νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα δεν του άφησε κανένα περιθώριο. Ο δράστης κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου, και συνεχίζει να τον πυροβολεί, φτάνει σε απόσταση αναπνοής και πυροβολεί μέχρι που ο ίδιος και ο Γιάννης Μακρής «βγαίνουν» από το πλάνο της κάμερας.

Όλα έγιναν μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα ενώ ο δολοφόνος του προκειμένου να σιγουρευτεί πως ο Γιάννης Μακρής είναι νεκρός, οι χαριστικές βολές που του δίνει είναι σχεδόν εξ επαφής.

https://www.youtube.com/watch?v=HkI_AJ1_4FI

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει ένα ακόμα βίντεο στη δημοσιότητα απ΄την στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter