Νέο «τρίποντο» ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναιτωλικό

Νέο «τρίποντο» ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναιτωλικό

Μετά την εκπληκτική νίκη του στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ νίκησε σήμερα (14/9) στο Ηράκλειο και τον Παναιτωλικό με το ίδιο σκορ 3-1 και δείχνει ότι φέτος θα είναι σκληρό καρύδι για όλους στη Σούπερ Λίγκα.

Παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις έγινε στο πρώτο μέρος, όπου η πιο σημαντική αποδείχθηκε ότι ήταν η αποβολή του Μιμίτο στο 29’ για «εγκληματικό» τάκλιν στον Νέιρα με τον ρέφερι να τον αποβάλει άμεσα και σωστά με κόκκινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δέυτερο ημίχρονο αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο αντίπαλος του έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 30’. Και κατάφερε μέσα σε 8 λεπτά να πετύχει δύο γκολ και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 54’ Σούτ του Σεμέντο έδιωξε ο Κνετ και στην επιστροφή ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ. Τρια λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση και στο 61’ ήρθε το 2-0 με πολύ ωραίο πλασέ του Μάνου.

Οι Κρητικοί πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε αλλά ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και στο 69’ μείωσε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μοράρ που είχε μπει λίγο πριν αλλαγή στο ματς.

Ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε καλά το ματς στη συνέχεια και τελικά στο 85’ ο Τσιλιανίδης και πάλι με σουτ έγραψε το τελικό 3-1.

Ο διαιτητής Καραντώνης απέβαλε τον Μιμίτο κι έδειξε κίτρινες στους Μεγιάδο, Νέιρα

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (75’ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88’ Φιγκεϊρέδο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (79’ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (61’ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46’ Αριγίμπι)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter