Νέο «χτύπημα» Αντώναρου στον Μητσοτάκη: Συμμάζεψε πρώτα τα εξαπτέρυγά σου

Νέο «χτύπημα» Αντώναρου στον Μητσοτάκη: Συμμάζεψε πρώτα τα εξαπτέρυγά σου

Πιστός στην γραμμή της ευθείας κριτικής στον πρόεδρο της ΝΔ, ο Ευάγγελος Αντώναρος ξαναχτύπησε με τουίτ, με αφορμή τον τρόπο που η ΝΔ επέλεξε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τις λίστες στις επόμενες εκλογές.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εγκαλεί προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «μισή διάψευση» και καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις, αν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ενδιαφέρεται για την παράταξη.

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πραγματικότητα για τη συστρατευση της Παράταξης θα πρέπει: να συμμαζέψει τα εξαπτέρυγα του και να τους επιβάλει πειθαρχία, να αντιληφθεί ότι η τάση του αποτελεί – όπως αποτελούσε πάντα άλλωστε — μειοψηφία στον κεντροδεξιό χώρο και να κάνει προσωπική δήλωση για τον αγωνιστή της παραταξης Βαγγέλη Μειμαράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να προαναγγείλει νέες κινήσεις το επόμενο διάστημα. «Σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter