Νέο «χτύπημα» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη: Ακριβοί στους Καρδινάλιους, φτηνοί στους κολλητούς

Νέο «χτύπημα» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη: Ακριβοί στους Καρδινάλιους, φτηνοί στους κολλητούς

Το γεγονός της αποσιώπησης της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανηλίκους από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σχολιάζει ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο πρόεδρος της ΝΈΑ ΔΕΞΙΑΣ, ορισμένα μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός «περνώντας το στο ντούκου» όπως λέει ενώ έβαλαν σε περίοπτη θέση την προφυλάκιση του Καρδιναλίου στην Αυστραλία. Κάποια άλλα μέσα πάλι, όπως ο ΣΚΑΪ πέρασαν κατευθείαν στην υπεράσπιση του Νίκου Γεωργιάδη.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του 

Εκείνο τον Καρδινάλιο που του αρέσανε τα ξινά και πολύ άγουρα, τον βγάλανε όλοι λεζάντα. Το Βατικανό και το Σίδνεϋ απέχουν nanosecond για τα τσακάλια της ελληνικής αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Όμως η Μολδαβία, η Ευελπίδων, όπου συνεδριάζουν τα Τριμελή Πλημμελειοδικεία της Αθήνας και η οδός Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός για καναλάρχες και εν γένει συγκροτήματα. Πχ η “Καθημερινή” την επομένη δεν πήρε είδηση τι συνέβη με τον Νίκο Γεωργιάδη, αφανή υπαρχηγό του Μητσοτάκη, ενώ στον ΣΚΑΪ το περάσανε ντούκου και υπερασπιστικώς. Όσο είναι στρέβλωση της δημοκρατίας η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω των κρατικών ΜΜΕ άλλο τόσο είναι στρέβλωση και η σιωπή ή η κακοποίηση της αλήθειας από τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Και θα έλεγα, λίγα χρόνια μετά, πως ο Σαμαράς έπρεπε τελικά να εξυγιάνει την ΕΡΤ και να κλείσει τον ΣΚΑΪ. Το MEGA το φούνταραν οι μέτοχοι του.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση έχει σκοπό να προβάλλει τον λαϊκό πολιτισμό, την παραδοσιακή μουσική, το θέατρο, να είναι παραγωγός ή συμπαραγωγός ελληνικών ταινιών, με ελληνική θεματογραφία, να παράγει και προβάλλει ντοκυμαντέρ ιστορικά, επιστημονικά, να προβάλλει την πνευματική ζωή του τόπου και να ενημερώνει αντικειμενικά, με παράθεση των γεγονότων, χωρίς να νομίζεις κάθε βράδυ πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου.. Ο γράφων ήμουν φανατικός τηλεθεατής της ΕΤ3 που είχε εκπομπές διαμάντια, ανάμεσα τους του εξαίρετου κ. Σαββίδη. Είχα δε μια εβδομάδα πριν το “μαύρο”, για το οποίο δεν είχα ιδέα, αφιερώσει άρθρο στην “Δημοκρατία” με τίτλο “Κάντο όπως η ΕΤ3”, θεωρώντας πως μετά από εξυγίανση, περικοπές των σπαταλών και της ασυδοσίας κάτι συνδικαλισταράδων, αυτής της ποιότητας η τηλεόραση θα μπορούσε να αποτελέσει το πρότυπο της νέας κρατικής τηλεόρασης, που εκτός από ποιοτικός θεματοφύλακας της Ελληνικής Ιστορίας και των Τεχνών θα παρείχε και ενημέρωση χωρίς κραυγές και δραματική σκηνοθεσία των ειδήσεων. Σήμερα έχουμε την κόκκινη προπαγάνδα της σημερινής τηλεόρασης αλλά παραμένει και το άλλο ιδιωτικό όργιο των μπετατζήδων, όπου επί δεκαήμερο, ανάμεσα σε τουρκοσήριαλ και ριάλιτυ στα όρια της εκπόρνευσης, εμπεδώνουμε επί ώρες το ζεϊμπέκικο του Πολάκη, το τσιγάρο του Πολάκη, το τηλεφώνημα στον Στουρνάρα αλλά η πρωτόδικη καταδίκη για τόσο ατιμωτικό αδίκημα του δεξιού χεριού του Μητσοτάκη, σκεπάζεται από κάποιους, όπως η γάτα σκεπάζει το σκατό της.

Η χώρα πλησιάζει στον πάτο με τις ιδεοληψίες της αριστεράς κι αυτοί εδώ, οι “μακεδονομάχοι” που όμως συμφωνούν με την σύνθετη ονομασία και τώρα μέρα νύχτα μας λένε πως η συμφωνία δεν καταγγέλεται, αυτοί που συμφωνούν με τους συριζαίους στην Συμφωνία του Μαρακές, που μετατρέπει την λαθρομετανάστευση σε δικαίωμα, αυτοί που ψελλίζουν για σκευωρίες σε μια τόσο βρώμικη υπόθεση, αντί να το βουλώσουν πασάρονται για σωτήρες. Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Οι Δεξιοί είμαστε νοικοκύρηδες, πατριώτες, φυλάξαμε και φυλάμε την Πατρίδα με τα όπλα, αγαπάμε την Σημαία και δεν αποφεύγουμε την στρατιωτική θητεία και τις ευθύνες, πιστεύουμε στον Θεό, στην Πατρίδα, στον Νόμο και στην Τάξη, κάστρο μας η οικογένεια μας και το σπίτι μας, προστατεύουμε τα παιδιά μας και θυσιαζόμαστε γι’ αυτά. Δεν έχουμε αλληλεγγύη κακοποιών ή τρομοκρατών και νοιαζόμαστε για όλα τα παιδιά όλου του κόσμου και τίποτα δεν θεωρούμε απεχθέστερο από τους κοινωνικούς λύκους, που εκμεταλλεύονται φτωχούς και αδύναμους, γιατί είμαστε Χριστιανοί, ανθρωποκεντρικοί, Έλληνες. Αυτή είναι η αληθινή Δεξιά και όχι το κανιβαλικό κακέκτυπο της, που κάνει κωλοτούμπες στους διεφθαρμένους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, τα κάνει πάνω της μπροστά στην αριστερά και μοιάζει με παρακμιακό φέουδο ψευτοαριστοκρατών, που συγχωρούν κι ανέχονται τα πάντα στους κολλητούς τους. Είπαμε, δεν πλένουμε όλοι στην ίδια σκάφη τα ρούχα μας. Ο λαός, οι πολλοί καλοί και τίμιοι άνθρωποι τα πλένουν χώρια κι απεχθάνονται όλα όσα η οικογένεια μας, η φύση, η τιμή και η λογική, ο Ελληνικός Τρόπος μας έχουν μάθει να απεχθανόμαστε…     

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter