Νέο «χτύπημα» Κύρτσου προς κυβέρνηση και… δήμαρχο!

Νέο «χτύπημα» Κύρτσου προς κυβέρνηση και… δήμαρχο!

Η πολιτική και ιδεολογική κατεύθυνση του Γιώργου Κύρτσου, ευρωβουλευτή της επιτελικής και άριστης κυβέρνησης Μητσοτάκη ή απλά της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι προς αμφισβήτηση. Ούτε και ο νεοφιλελεύθερες επιλογές του.

Συχνά ωστόσο –για να το πούμε απλά- «την πέφτει στην κυβέρνηση», δηλαδή στον εξής ένα: Στον πρωθυπουργό ακόμα και αν το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να στέλνει τις ευθύνες αλλού.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του επισημαίνει πως είμαστε στον ευρωπαϊκό πάτο όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας και η χώρα έχει την 9η χειρότερη επίδοση στην Ευρώπη των 27 στους θανάτους από κονορονοϊό:

«Η Ελλάδα έχει την 9η χειρότερη επίδοση στην ΕΕ-27
στους θανάτους ανά εκατ κατοίκους,από COVID-19 το τελευταίο 7ήμερο.
Ρουμανία 139
Βουλγαρία 125
Λετονία 106
Λιθουανία 75
Εσθονία 54
Κροατία 48
Ουγγαρία 38
Σλοβενία 30
Ελλάδα 27,5
Η κατάσταση στην ΕΕ χειροτερεύει.»

Αλλά πέραν αυτού ο Γιώργος Κύρτσος – λίγο νωρίτερα- προσπαθούσε να περάσει ένα άλλο μήνυμα, προφανώς με αποδέκτη τον γόνο της ευρύτερης πρωθυπουργικής οικογένειας, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη:

«Δεν χρειάζονται πρόσθετοι δημοτικοί καυγάδες για το μέλλον της Αθήνας.
Όσοι ζούμε στην πόλη διαπιστώνουμε χρόνο με χρόνο την αστική υποβάθμιση.
Ζητούνται ρεαλιστικές λύσεις,
με κοινωνική στήριξη
και αντοχή στον χρόνο.»

«Αστική υποβάθμιση», «κοινωνική στήριξη» και «αντοχή στο χρόνο» είναι οι φράσεις που καίνε τον επίσης εκτός τόπου και χρόνου ανέμελο δήμαρχο που κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, και βεβαίως ούτε τους… πολίτες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter