Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη_x000D_
στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί ένα νέο πρωτότυπο χώρο_x000D_
με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry στην Πέτρου Ράλλη. 

 Η MILESTONE, εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της METRO, δημιούργησε έναν ξεχωριστό και εξειδικευμένο χώρο στον 1ο όροφο του καταστήματος στην Πέτρου Ράλλη, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca.

Σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο πώλησης 1.000 τ.μ., το κατάστημα θα φιλοξενεί προϊόντα από τις εξής κατηγορίες: είδη τραπεζαρίας, μπαρ, κουζίνας, κρεβατοκάμαρας, μπάνιου, μιας χρήσης/αναλώσιμα και γενικής χρήσης. Το νέο concept της MILESTONE, αποτελεί την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματική χρήση, τις ανταγωνιστικές τιμές, τις τακτικές προσφορές, τη δυνατότητα να προμηθευτούν άμεσα τις επιθυμητές ποσότητες, καθώς και από τη σταθερότητα διάθεσης των ειδών. Για πρώτη φορά μάλιστα, παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες εξατομίκευσης αρκετών ειδών με το λογότυπο της εκάστοτε επιχείρησης σε πορσελάνη, λευκά είδη αλλά και είδη μιας χρήσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο του καταστήματος λειτουργεί ειδικό σημείο ηλεκτρονικής πληροφόρησης « Info point» που περιέχει πάνω από 20,000 κωδικούς, το οποίο θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών μας.

Για τις ανάγκες του νέου χώρου, δημιουργήθηκαν δεκάδες άμεσες νέες θέσεις εργασίας και αρκετές έμμεσες σε αποκλειστικούς συνεργάτες. Στόχος της METRO ΑΕΒΕ είναι να λειτουργήσει πιλοτικά μέσα στο Φεβρουάριο του 2018, διαδρόμους με τα είδη της MILESTONE σε καταστήματα όχι μόνο χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλαμβάνει τη δημιουργία διαδρόμων σε τρία καταστήματα METRO Cash & Carry (στον Άλιμο, στην Ελευσίνα και στα Γλυκά Νερά) και σε τέσσερα My market (στο Ολυμπιακό Χωριό, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι και στη Βάρη). Στόχος της εταιρείας είναι οι διάδρομοι με τα είδη σπιτιού και Ho.Re.Ca. να επεκταθούν σε όλο το δίκτυο των 223 My market και 49 METRO Cash & Carry αντίστοιχα, μέσα στο 2018.

Η METRO ΑΕΒΕ επενδύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των καταστημάτων της, αποδεικνύει διαχρονικά ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής και του αναπτυξιακού της πλάνου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MILESTONE

H MILESTONE είναι μία εταιρεία που δημιουργήθηκε πρόσφατα και εξειδικεύεται στην εμπορία οικιακών ειδών και ειδών μαζικής εστίασης. Απασχολεί ήδη 12 στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει δικές της αποθήκες και έχει στην αποκλειστική της ευθύνη την ανάπτυξη του κλάδου των οικιακών ειδών στα My Market και των ειδών μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στα METRO Cash and Carry. Η MILESTONE έχει ήδη αναπτύξει δικά της προϊόντα, με δικά της εμπορικά σήματα που θα διακινούνται αποκλειστικά από τα δίκτυα του ομίλου. Τα είδη που διαχειρίζεται είναι κυρίως δικής της εισαγωγής και σχεδίασης ενώ έχει ξεκινήσει και συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς. Επίσης, διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων για το χώρο της μαζικής εστίασης που θα υποστηρίζουν μεγάλα και εξειδικευμένα έργα στην Ho.Re.Ca αγορά.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter