Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Νέοι βανδαλισμοί ακυρωτικών μηχανημάτων σε Κάνιγγος και Γαλάτσι- Σε συναγερμό η αστυνομία

Η κακή συνήθεια του βανδαλισμού των ακυρωτικών μηχανημάτων γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Νεαροί εισβάλουν σε λεωφορεία και καταστρέφουν τα ακυρωτικά μηχανήματα. H Αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό.

Το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάστηκαν δύο τέτοια φαινόμενα στην πλατεία Κάνιγγος και στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, στις 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο, με στόχο ακυρωτικά μηχανήματα, ενώ τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε λεωφορείο στο Γαλάτσι, καταστρέφοντας τρία ακυρωτικά.

Σε άλλη επίθεση νωρίτερα και συγκεκριμένα στο λεωφορείο 021 που εκτελεί δρομολόγιο προς το Γκύζη, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίων, κατέβηκαν από το λεωφορείο και εξαφανίστηκαν.

Από τους βανδαλισμούς δεν γλίτωσαν ούτε οι σταθμοί του ΗΣΑΠ. Χθες στο στόχαστρο ήταν ο σταθμός στο Νέο Φάληρο, όπου άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε οκτώ ακυρωτικά μηχανήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.