Νέοι Γενικοί Διευθυντές στα ξενοδοχεία Grace Santorini και Grace Mykonos

Νέοι  Γενικοί Διευθυντές στα ξενοδοχεία Grace Santorini και Grace Mykonos

 Τα βραβευμένα πολυτελή ξενοδοχεία Grace Hotels επέλεξαν τους κυρίους Γιώργο Βλαχόπουλο (απεικονίζεται αριστερά) και Γιώργο Περουτσέα (απεικονίζεται δεξιά) για τη θέση του Γενικού Διευθυντή των ξενοδοχείων Grace Santorini και Grace Mykonos, αντίστοιχα. Τα δύο έμπειρα στελέχη έλαβαν τις θέσεις τους τον Απρίλιο, ενόψει της έναρξης της σεζόν για το 2018.

Ο κύριος Βλαχόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσέβαστα στελέχη του χώρου της φιλοξενίας και εντάχθηκε στο δυναμικό των Grace Hotels μετά από τη συνεργασία του με το Radisson Hotel Group. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία, από τη θέση του Διευθυντή Δωματίων στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στην Ταϊλάνδη, και από τη θέση Διευθυντή Ξενοδοχείου στο Aqua Blu Boutique Hotel & Spa στην Κω. Το 2012, ο κύριος Βλαχόπουλος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο ξενοδοχείο Nihi Sumba Island (πρώην Nihiwatu) στην Ινδονησία, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου από τους αναγνώστες του έγκριτου περιοδικού Travel + Leisure.

Ο κύριος Βλαχόπουλος ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στον χώρο της φιλοξενίας στην Ελβετία, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρακολούθησε εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης στο Πανεπιστήμιο Cornell στις ΗΠΑ. Η εμπειρία του είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την αφοσίωση του Grace Santorini στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Με 28 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, ο κύριος Περουτσέας ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας του Grace Mykonos μετά τη συνεργασία του με τα IFA Hotels & Resorts στο Λονδίνο και έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο και την Ελλάδα. Ο κύριος Περουτσέας έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του κλάδου μέσω της πολυετούς θητείας του σε ηγετικές θέσεις, όπως εκείνη του Περιφερειακού Διευθυντή για την περιοχή EMEA (Europe, Middle East & Asia) με ευθύνη για το brand performance και τα hotel openings του ομίλου Meliá Hotels International, με τον οποίο συνεργάστηκε για έξι χρόνια, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου. Πριν από αυτό κατείχε διάφορες επιχειρησιακές θέσεις στο ξενοδοχείο Hyatt Regency London – The Churchill στο Λονδίνο.

Ο κύριος Περουτσέας διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Surrey και μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις στα Οικονομικά και στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διπλή ιθαγένεια, ελληνική και βρετανική και είναι Μέλος του Ινστιτούτου Φιλοξενίας.

Ο κύριος Robert Swade, Διευθύνων Σύμβουλος των Grace Hotels, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε δύο εξειδικευμένα στελέχη στα δύο ξενοδοχεία μας στην Ελλάδα, τα οποία διαθέτουν συνδυαστική εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών αλλά και έμφυτη γνώση της τοπικής κοινότητας και της ιδιοσυγκρασίας της. Είμαι σίγουρος ότι, υπό την ηγεσία τους, θα έχουμε ακόμη μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες για κάθε επισκέπτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter