Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι άγνωστη φράση στη ΝΔ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι άγνωστη φράση στη ΝΔ

«Σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης βίας – Σταθερά στο πλευρό των θυμάτων», τονίζει σε απάντησή της Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στοχοποιώντας την κινητοποίηση της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Στην ανακοίνωσή της η Ν. ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Δεν μας προκαλεί εντύπωση η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Τα στελέχη της, άλλωστε, έχουν μάθει να λαμβάνουν μέρος σε προσπάθειες συγκάλυψης,
όπως στις περιπτώσεις Λιγνάδη και Γεωργιάδη.

Η κοινωνική αλληλεγγύη τούς είναι άγνωστη φράση. Αν θέλουν, όμως, ας απαντήσουν γιατί η 24χρονη δεν κατέθεσε με ψυχολόγο, όπως, κανονικά, θα έπρεπε να γίνει. Ας απαντήσουν για την απάνθρωπη καθυστέρηση εξέτασης από Ιατροδικαστή.

Η σιωπή έχει σπάσει!

Εμείς θα είμαστε σταθερά ενάντια σε κάθε μορφή έμφυλης βίας και θα στηρίζουμε τη φωνή των θυμάτων!»

Να θυμίσουμε ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ανοίξει πανό υποστήριξης των θυμάτων των βιαστών στον Λευκό Πύργο και αμέσως εμφανίστηκε πλήθος αστυνομικών που προέβησαν σε συλλήψεις τριών ατόμων.

Ενώ αντιδρώντας η ΝΔ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «προκλητική και χυδαία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καπηλευτεί κομματικά τη φρίκη που προκαλούν στην κοινωνία, ειδεχθή εγκλήματα που βρίσκονται ενώπιον των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter