Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γραμματέας του ΚΣ ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος – «Είμαστε εδώ!»

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γραμματέας του ΚΣ ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος – «Είμαστε εδώ!»

Μετά τη δραματική συνεδρίαση του Σαββάτου και την αποχώρηση ενός μεγάλου μέρους του εκλεγμένου Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, η οργάνωση προχώρησε σε αναπλήρωση των 37 κενών θέσεων του οργάνου εκλέγοντας νέο γραμματέα, τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωση μετά την παραίτηση 37 στελεχών από το όργανο, ενημερώνοντας ότι «προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου».

Διαβάστε επίσης – Απόφαση για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ 32 μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση

Παράλληλα, όπως συμπληρώνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τις επόμενες ημέρες «πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών».

Σημειώνεται πως νωρίτερα και μετά τη λήξη της διαδικασίας του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, 37 άτομα παραιτήθηκαν από το όργανο και 32 αποχώρησαν από την οργάνωση και κατ’ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράφοντας κείμενο.

Ασκώντας σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και την ηγετική ομάδα του κόμματος, σημειώνουν ότι «η νωπή εκλογή δεν σημαίνει και λευκή επιταγή», προσθέτοντας ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι το κόμμα μας, δείχνει να μετατοπίζεται συνεχώς, αλλά κυρίως να εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο στην απαξίωση και την ανυποληψία».

«Είναι πράγματι δύσκολο, να ανακοινώνουμε σήμερα την αποχώρηση μας από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει», εκφράζουν οι αποχωρήσαντες, ξεκαθαρίζοντας πως μένουν ενεργοί «στην υπόθεση της Αριστεράς, στην προσπάθεια για την διαμόρφωση ενός αριστερού χώρου που θα προσπαθεί να εκφράσει ξανά πλατιά κοινωνικά στρώματα».

Η ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ.

Σήμερα, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου.

Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter