Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ ο Οδυσσέας Χριστοφόρου

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ, ο κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Χρηματιστήριο, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2019 αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλός της.

Το έμπειρο στέλεχος, με μεγάλη καριέρα σε νευραλγικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα, έχει διατελέσει στο παρελθόν marketing and communication manager της ελεγκτικής εταιρείας Άρθουρ Άντερσεν, καθώς και γενικός διευθυντής sales and marketing της πολυεθνικής εταιρείας EY Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Ως γενικός διευθυντής επικοινωνίας της Εμπορικής Τράπεζας, συντέλεσε τα μέγιστα στη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση στον τραπεζικό κλάδο και την πώλησή της στην Credit Agricole. Από το 2008 έως το 2014 διετέλεσε εντεταλμένος γενικός διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή της κρίσης ρευστότητας και ομαλοποίησης των συνθηκών λειτουργίας των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.