Νέος... Διαματάρης στην κυβέρνηση; Η Αυγέρη ζητά το πτυχίο «τεχνικού κυλινδρόμυλων» του Λούλη

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στους υπουργούς Επικρατείας και Τουρισμού, Γ. Γεραπετρίτη και Χ. Θεοχάρη αντίστοιχα, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη, με σκοπό να λάβει το ισότιμο πτυχίο του γ.γ. Τουρισμού, ο οποίος δηλώνει διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων.

H Δ. Αυγέρη επικαλείται το νόμο του «Επιτελικού Κράτους», το οποίο στο άρθρο 44 ορίζει -μεταξύ άλλων- ότι γενικοί ή ειδικοί γραμματείς υπουργείων μπορούν να διοριστούν ιδιώτες αρκεί να έχουν πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. Στο βιογραφικό του γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού, Κων. Λούλη, ο οποίος -όπως είχε δημοσιεύσει η ΕΦΣΥΝ- είναι υμνητής της Χούντας και του Γ. Παπαδόπουλου, σημειώνεται πως «είναι διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων».

Το βιογραφικό:

Κατά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η μοναδική λειτουργούσα ελβετική σχολή με αυτά τα χαρακτηριστικά φέρεται να είναι η St. Gallen, η οποία είναι Επαγγελματικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ετήσιας φοίτησης. Από τα στοιχεία της ιστοσελίδας της εν λόγω σχολής, η διάρκεια της φοίτησης που απαιτείται είναι μόλις ενός έτος. Έξι μήνες δια αλληλογραφίας και έξι μήνες παρουσία στις υποδομές της σχολής.

Ως εκ τούτου, η Δ. Αυγέρη ζητά την κατάθεση αντίγραφου του πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής του Κ. Λούλη.

Διαβάστε την Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.