Νέος Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ντογιάκος: Ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ακατάλυτος και πέρα από κάθε σκοπιμότητα

Νέος Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ντογιάκος: Ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ακατάλυτος και πέρα από κάθε σκοπιμότητα

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο κ. Ντογιάκος έκανε λόγο για λειτουργία της Δικαιοσύνης «πέρα από κάθε δυσκολία και σκοπιμότητα» και υποσχέθηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για αυτό το σκοπό.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

Αναλαμβάνω τη Διεύθυνση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μέσα σε ένα δύσκολο, από κάθε πλευρά, περιβάλλον. Όμως, ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ακατάλυτος. Πρέπει να επιζήσει και να λειτουργήσει σωστά, πέρα από κάθε δυσκολία και σκοπιμότητα.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, προσωπικά, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη βοήθεια άξιων και ικανών συναδέλφων που υπηρετούν σε όλη την Επικράτεια. Η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο. Ο Έλληνας Εισαγγελέας, ήταν, είναι και θα παραμείνει φύλακας και φρουρός των νόμων.

Το ενιαίο και αδιαίρετο της ανεξάρτητης Εισαγγελικής Αρχής με κάνει να πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα όλων των Εισαγγελικών Λειτουργών της χώρας. Άλλωστε η ιστορία του Εισαγγελικού Σώματος και η χορεία των παλαιών και άξιων συναδέλφων, αυτό επιτάσσουν, αυτό απαιτούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter