Νέος καυστικός Μιχαηλίδης: Η «τσάπα» του πρωθυπουργού

Νέος καυστικός Μιχαηλίδης: Η «τσάπα» του πρωθυπουργού

Οι αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη για τα κόκκινα δάνεια και τα funds,  η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην στην «επιτροπή σοφών», βρίσκονται αυτή τη βδομάδα μεταξύ άλλων στο στόχαστρο του Θανάση Μιχαηλίδη ο οποίος καυτηριάζει την πραγματικότητα.

Παράλληλα, σχολιάζει την αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη και την Ρένας Δούρου ενώ όπως λέει έρχεται και η αθώωση του Νίκου Παππά.

«AΘΩΑ η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ…Μια αθώωση που δεν ξεπλένει την αλητεία της κυβέρνησης… μια ΑΘΩΩΣΗ που αναδεικνύει την αθλιότητα ΟΛΩΝ αυτών που με λύσσα έπεσαν πάνω σε μια γυναίκα να την κατασπαράξουν… με λύσσα σπίλωναν σε κάθε ευκαιρία το όνομά της, δολοφονούσαν χαρακτήρες μόνο και μόνο για να σκεπάσουν ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και φυσικά τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;
..ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ… Ο Βαξεβάνης αθωώνετα, η Παπαδάκου το ίδιο κι όλοι όσοι κυνηγήθηκαν από ένα κράτος ΤΙΜΩΡΟ… ΄Ερχεται η αθώωση του Νίκου Παππά, της Τουλουπάκη, του Παπαγγελόπουλου… ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ… Την ιδια στιγμή, ο ”πρωθυπουργός” τους τσαπίζει στο χωράφι του και σκουπίζει τον τίμιο ιδρώτα του προσώπου του με κατοστάευρα και διακοσάευρα από τις επιδοτήσεις των χωραφιών του τα οποία έχουν αποκτήσει ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…. Τ.Ψ.Ρ.Μ……Ε;;;;;;; ….Τ.Ψ.Ρ.Μ;;;;;;;;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter