Νέος κύκλος καταθέσεων στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη – Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη της

Νέος κύκλος καταθέσεων στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη – Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη της

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Φωτμού και η υπόθεση παραμένει άλυτο μυστήριο αφού οι συγγενείς της γυναίκας επιμένουν πως η 44χρονη δολοφονήθηκε.

Ένας νέος κύκλος καταθέσεων ανοίγει με την ανακρίτρια Αγρινίου να καλεί τον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη και στη συνέχεια την ανήλικη κόρη της που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από την οικογένεια με το οποίο είχε μιλήσει η Ειρήνη Λαγούδη.

«Μου λείπει η μαμά μου…»

Τα Χριστούγεννα που πέρασαν, ήταν τα πρώτα χωρίς τη μητέρα της για την 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη.

«Ομολογώ ότι πλέον δε νιώθω τα Χριστούγεννα και δεν τα ζω όπως πριν. Δεν μπορούμε να νιώθουμε Χριστούγεννα. Μου λείπει το χαμόγελο της μητέρας μου, η επικοινωνία που είχαμε, μου λείπει η… μαμά μου» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ανοίγοντας την καρδιά της, είχε περιγράψει την τελευταία ημέρα που είδε ζωντανή τη μητέρα της.

«Την είδα το Σάββατο, μόλις είχα ξυπνήσει, ήταν ευδιάθετη, μου είπε θα πάει να κάνει κάτι δουλειές και θα γυρίσει. Αργότερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο για να της πω ότι θα μείνω σε μια φίλη μου και μου είπε ότι θα τα λέγαμε όταν γύρναγε σπίτι. Ήταν όπως ήταν πάντα. Μου είπε ότι θα πήγαινε να πάρει γλυκά για τη γιορτή του αδελφού μου, ότι θα κανόνιζε κάποια πράγματα για το μνημόσυνο της γιαγιάς μου, θα μιλούσε με κάποιους από τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και θα έκανε δουλειές στο σπίτι». 

Το απόγευμα όταν είδε ότι η μητέρα της δεν είχε γυρίσει στο σπίτι και δεν είχε επικοινωνήσει ανησύχησε και άρχισε να της τηλεφωνεί. Το βράδυ ειδοποίησε τον θείο της και ξεκίνησε η προσπάθεια για να τη βρουν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter