Νέος λίβελος κατά Μητσοτάκη από το σαμαρικό antinews

Νέος λίβελος κατά Μητσοτάκη από το σαμαρικό antinews

Με μια σκληρότατη επίθεση καταφέρεται κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το σαμαρικών καταβολών antinews.gr. 

Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση και με τίτλο «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» επιτίθεται σε όλους τους πρωθυπουργούς μεταπολιτευτικά της δεξιάς παράταξης ακόμα και κατά του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον οποίο τον αναφέρει ως «Κωνσταντίνο «Ζυρίχη-Λονδίνο/Μέρτεν» Καραμανλή», εκτός βέβαια του Αντώνη Σαμαρά. Να σημειωθεί ότι ο τίτλος του άρθρου είναι η φράση την οποία λέγεται ότι είπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρωθυπουργός τότε, μετά τη δολοφονία από ακροδεξιούς παρακρατικούς στη Θεσσαλονίκη του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη. 

Το κείμενο-λίβελος ουσιαστικά κατά της Δημοκρατίας, αναφέρει για τον σημερινό πρωθυπουργό: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραέχει γίνει πισινός-εσώρουχο με τις υπόλοιπες σοσιαλιστικές συνιστώσες της Δημοκρατικής Παράταξης, οι οποίες δεν είναι ούτε φίλοι ούτε εχθροί του – ούτε μπορούν να του προσφέρουν κάτι, εκτός από ψευδαίσθηση πολιτικής συναίνεσης. Του θυμίζω ότι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο τον βγάλαμε αυτοδύναμο: Για να μην τους έχει ανάγκη. Η συνεννόηση με τον αρχιΚΝίτη είναι αρκετή, δεν χρειάζεται να πέφτει στα πατώματα για τους υπολοίπους πολιτικούς των άλλων κομμάτων, ούτε για τον κάθε σοσιαλιστή ολιγάρχη. Ας δει πού κατάντησαν όλοι όσοι τους «εξυπηρέτησαν»: Στυμμένες λεμονόκουπες ως πτυελοδοχεία.

Συμπέρασμα:

Δεν υπάρχει «υπουργείο», υπάρχει «υπουργός τάδε». Ονοματεπώνυμο.

Δεν υπάρχει «αρμόδιος υπουργός», υπάρχει «επιτελικά εκτελών εντολές του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το επιτελικό κράτος είναι δίκοπο μαχαίρι: Είναι μεν εντελώς ελεγχόμενοι, αλλά έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ την ευθύνη. Όχι κάποια «Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού», κάποιο «Γραφείο Πρωθυπουργού» ή κάποιο άλλο έμψυχο ον ή άψυχο αντικείμενο, κάποιο άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Αφήστε λοιπόν τις γενικότητες. ΣΕ ΟΛΑ απαντάει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ και για τα «θα σας ειδοποιήσουμε». Δεν θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος αλλά κρίνονται ήδη με την αυστηρότητα που επιβάλλει η αυτοδυναμία.»

Μετά την επιλογή Σακελλαροπούλου ως υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό και τον ουσιαστικό παραγκωνισμό του Αντώνη Σαμαρά, το antinews βρίσκεται πρώτο στην από την ακροδεξιά πλευρά κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter