Νέος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Ιωάννης Σαρμάς

Νέος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Ιωάννης Σαρμάς

Ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ιωάννης Σαρμάς θα είναι Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σε δήλωση του ο νέος πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς, τόνισε: «Πιστεύω ότι σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα έχει το πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό Ελεγκτικό Συνέδριο στην Ευρώπη, με το υπάρχον ήδη προσωπικό, δηλαδή με τους σημερινούς υπηρετούντες δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους».

Οι πέντε νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου που όρισε το υπουργικό συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση είναι οι έως σήμερα αρεοπαγίτες, Αλτάvα Κoκκoβoύ, Iωάvvης Μαγγίvας, Γεώργιoς Κovτός, Ασπασία Μαγιάκoυ και Αβρoκόμη Θoύα.

Το υπουργικό συμβούλιο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του αρμόδιου υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, τόσο για τη θέση του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσο και για τις πέντε κενές θέσεις των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου «Μετά την μεγάλη πλειοψηφία που έλαβαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η προαγωγή του κ. Ιωάννη Σαρμά στη θέση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Γεώργιου Κοντού, Ασπασίας Μαγιάκου, Αλτάνας Κοκκοβού, Ιωάννη Μαγγίνα και Αβροκόμης Θούα σε θέσεις Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter