Νέος σεισμός στην Εύβοια: Σε ετοιμότητα όλες οι ΕΜΑΚ με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής

Νέος σεισμός στην Εύβοια: Σε ετοιμότητα όλες οι ΕΜΑΚ με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής

Σε αυξημένη ετοιμότητα τέθηκαν όλες τις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Ψαχνά, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε κτίρια μέχρι στιγμής. Παράλληλα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει καμία κλήση για απεγκλωβισμό ατόμων. Επιπλέον, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας με διασπορά στην ευρύτερη περιοχή, ενώ περιπολίες γίνονται από πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις. Ανάλογα, επίσης, έχουν κινητοποιηθεί και οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Ακόμη, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου.

Τέλος, η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter