Νεότερο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο» σε ιατρικό ανακοινωθέν.

Όπως αναφέρει, ο κ. Μικρούτσικος αντιδρά θετικά στη φαρμακευτική αγωγή και παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και ενδεχομένως να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

Αναλυτικά: 

«Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή στην οποία αντιδρά θετικά.

Σήμερα υπεβλήθη σε Στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.