New enrtries: Γνωρίζουμε τον Μιχάλη Μαρουλή

New enrtries: Γνωρίζουμε τον Μιχάλη Μαρουλή
Μιχάλης Μαρουλής

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι… ο Μιχάλης Μαρουλής.

Παίζω… εναλλακτική ποπ ροκ.

H σχέση μου με τη μουσική… ξεκίνησε με αφορμή ένα βίντεο-κλιπ του Marilyn Manson που είχα δει στην τηλεόραση (το 2004 αν θυμάμαι καλά) στη διασκευή του «Tainted Love» των Soft cell. Eίπα μέσα μου, ως πιτσιρικάς: «αυτό θέλω να κάνω και εγώ»!

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… όταν βρέθηκα στη σκηνή μαζί με το Νίκο Ζιώγαλα και τραγουδήσαμε μαζί. Ηταν μια εξαιρετική συναυλία και ο Νίκος ένας απίθανος άνθρωπος. Επίσης δε θα ξεχάσω όταν έπαιξα live το πρώτο μου τραγούδι και ο κόσμος το τραγούδησε μαζί μου.

Αγαπώ… τη θάλασσα που μου δίνει ηρεμία , τους φίλους μου και εννοείται τη μουσική!

Σιχαίνομαι… το ψέμα και την προδοσία ειδικά από ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί.

Οταν δεν παίζω μουσική… θα βγω με φίλους και θα περάσουμε καλά πίνοντας μέχρι το πρωί!

Καλλιτέχνης “είδωλο”… Ακούω αρκετά ήδη μουσικής. Θα ξεχωρίσω τους Βeatles, τον David Bowie τους Depeche Mode και τους Cure ως το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα που πρωτοάκουσα στην εφηβεία μου και συνεχίζω να αγαπώ το ίδιο μέχρι σήμερα.

Αγαπημένοι στίχοι… του «Same deep water as you» των Cure.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… το «Πώς να σωπάσω» που ερμηνεύει ο Νίκος Ξυλούρης και το «Νιώσε με» του Πέτρου Βαγιόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη.

Η μουσική είναι σαν… μια δύναμη και μια ομορφιά του σύμπαντος όπως είπε ο Πλάτωνας.

Εάν δεν ήμουν μουσικός… θα ήθελα να ήμουν πιλότος αλλά φοβάμαι τα ύψη!

H πολιτική… έχει αποδειχτεί πλέον το τι γίνεται με τη πολιτική αλλά κάποιοι Ελληνες δεν το καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να πιστεύουν στα λόγια. Μας αρέσει πολύ αυτό, είναι αλήθεια.

Ο Πάνος Βλάχος μιλάει στο Docville για τον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο

Η θρησκεία… δεν μου αρέσει ο λάθος φανατισμός. Ο Χριστός για παράδειγμα εξέφρασε ορθές σκέψεις που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό που βλέπουμε σήμερα. Μακάρι να ήμασταν πιο καλοί και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι όλοι.

Στα άμεσα σχέδιά μου… Σίγουρα ένα ταξίδι στο Βερολίνο και συναυλίες. Γενικά δεν είμαι πολύ καλός στο να προγραμματίζω, λειτουργώ πολύ αυθόρμητα.

Ο νέος δίσκος μου… θα είναι ο πρώτος μου και θα κυκλοφορήσει το χειμώνα. Θα περιέχει επτά τραγούδια μαζί με ένα remix και μάλλον ένα αγγλόφωνο τραγούδι που θα στείλουμε και στο εξωτερικό.

Θα με δείτε/ακούσετε… σε διάφορες μουσικές σκηνές και clubs το χειμώνα που θα ανακοινώνουμε διαδικτυακά.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter