New Entries| Γνωρίζουμε τον Νίκο Ψημίτη

New Entries| Γνωρίζουμε τον Νίκο Ψημίτη

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι ο και λέγομαι… Νίκος Ψημίτης

Τραγουδάω… ό,τι με εκφράζει από το φάσμα του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε…Από την ηλικία των 7 ετών που έψελνα στην εκκλησία και αργότερα που συμμετείχα στη χορωδία του κατηχητικού και συνεχίστηκε με 3 χρόνια μαθήματα κλασικής και ακουστικής κιθάρας.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Όταν έπαιξα στην παράσταση με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τραγούδησα για πρώτη φορά σε κοινό

Αγαπώ… Το καλομαγειρεμένο φαγητό και τα γλυκά  φυσικά !!!

Σιχαίνομαι… Τα άκοπα νύχια

Όταν δεν παίζω μουσική… Σκέφτομαι συνέχεια πότε θα ξανατραγουδήσω

Καλλιτέχνης «είδωλο» … Red Hot Chili Peppers

Αγαπημένοι στίχοι… “Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει” (Γεράσιμος Ευαγγελάτος) 

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… “Paradise” των Coldplay

Η μουσική είναι σαν… Αντίδοτο σε όλα. Η  μουσική υπάρχει παντού και πάντα … στο μετρό, στο αυτοκίνητο , στη χαρά , στη λύπη , στο χωρισμό και φυσικά στη φύση. Η φύση είναι μουσική .

Εάν δεν ήμουν τραγουδιστής / μουσικός…  Θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένος …Θα ήθελα να ήμουν πιλότος και να πετάω ψηλά … να ταξιδεύω …. ή αν δεν ήμουν πιλότος  να γινόμουν ο Πίτερ Παν !!!!

H πολιτική… δεν με πείθει όπως και πολλούς νέους. Ψέματα που πολλές φορές ούτε να γελάσεις δεν μπορείς. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας… Αν κυβερνούσαν καλλιτέχνες θα ήταν πολύ καλύτερα και θα φρόντιζαν τους πολίτες τους.

Η θρησκεία…είναι βαθιά μέσα μου. Λατρεύω να πηγαίνω σε μικρά εκκλησάκια και να κάθομαι με τις ώρες.

Στα άμεσα σχέδιά μου… Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο ακόμα αλλά ετοιμάζω κι άλλα τραγούδια και ελπίζω από Φθινόπωρο να καταφέρω να παίξω ζωντανά.

Ο νέος δίσκος μου… Έχει ολοκληρωθεί και αναμένω την κυκλοφορία των υπόλοιπων νέων τραγουδιών μου! Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα τραγούδια είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο.

Θα με δείτε/ακούσετε… Προς το παρόν με ακούτε από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ευελπιστώ σύντομα σε live εμφανίσεις!

Το νέο μου singleΠάρε απ ‘το χέρι τ’ όνειρο”, σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη. Είμαι πολύ χαρούμενος που το μοιράζομαι ερμηνευτικά με την αγαπημένη μου Αργυρώ Καπαρού. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και ελληνικό τραγούδι που ελπίζω να σας αρέσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter