New entries: BuzzDealers

New entries: BuzzDealers

Αφουγκραζόμαστε_x000D_
καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας._x000D_
Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να_x000D_
αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… Ζαννής (φωνή), Αποστόλης (κιθάρα), Θανάσης-Βούδας (τύμπανα), Αλεξ (κιθάρα).

Παίζουμε… BuzzDealers στιλ θέλουμε να το πούμε, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Προς το παρόν πειραματιζόμαστε μεταξύ των ψυχεδελικών blues και του rock and roll (είτε της παλιάς είτε της σύγχρονής του φόρμας).

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Το όνομα του γκρουπ μάς ήρθε ύστερα από ένα live των Blues Pills που είχαμε δει στο Gagarin 205, έξω από μια κρεπερί στην Κολοκοτρώνη! Ψάχναμε κάτι εύηχο που να ταιριάζει με το ύφος μας.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… Εχουμε δύο χρόνια διαφορά ο καθένας από τον άλλον, είμαστε γεννημένοι το ’90, το ’92, το ’94, το ’96! Οπότε ο μέσος όρος βγαίνει γύρω στα 24.

Σε δέκα χρόνια… Ευχή μας είναι να προετοιμαζόμαστε να ανέβουμε στη σκηνή ενός μεγάλου φεστιβάλ στο πλαίσιο μιας περιοδείας μας στο εξωτερικό ίσως. Αυτό θα θέλαμε να συμβεί και νωρίτερα! Το κυριότερο είναι να έχουμε δημιουργήσει μουσική για την οποία θα είμαστε περήφανοι και ταυτόχρονα να έχει εκτιμηθεί από το κοινό.

Είμαστε φαν… Ξεκινάμε από τους παλιούς bluesmen των 20s-40s, περνάμε στον τεράστιο Τζίμι Χέντριξ, τον Τζέιμς Μπράουν και τους Doors και φτάνουμε μέχρι τους σύγχρονους All Τhem Witches, Black Rebel Motorcycle Club, Royal Blood και πολλούς άλλους.

Σιχαινόμαστε… Ο,τι είναι ψεύτικο, δήθεν και ξεπουλάει τις αξίες του.

Οταν δεν παίζουμε μουσική… Οι τρεις από τους τέσσερις παρακολουθούμε με πολλή αφοσίωση ποδόσφαιρο σχολιάζοντας και αναλύοντας τα πάντα. Ο Θανάσης-Βούδας πηγαίνει για ψάρεμα ή συναντάει περίεργα ζώα εντός Αττικής (true story).

Η μουσική είναι σαν… Μαγεία! Είναι απίστευτο το συναίσθημα όταν φεύγεις από την πρόβα και νιώθεις ότι έχει δημιουργηθεί κάτι καινούργιο και θες να το ολοκληρώσεις και να το εξελίξεις. Το μόνο που συγκρίνεται με αυτή την ευφορία είναι όταν τα vibes κοινού και μπάντας συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν ηλεκτρισμό. Είναι κάτι σαν το φλερτ.

Αγαπημένοι μας στίχοι… Αν μας ρωτήσεις αύριο είναι πολύ πιθανόν να δώσουμε διαφορετική απάντηση. Για σήμερα: «Well the music is your special friend/ Dance on fire as it intends/ Music is your only friend/ Until the end» («When the music’s over», The Doors).

Τραγούδι που θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Red Hot Chili Peppers «Scar tissue», James Brown «This is a man’s world», The Beatles «Hey Jude», Bruno Mars «Uptown funk».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter