New entries: Εφηβική λοβοτομή

New entries: Εφηβική λοβοτομή

Αφουγκραζόμαστε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… Τeenage Lobotomy: Μήτσος, Ανδρόνικος, Γιώργος.

ΠαίζουμεBrain-wrecking rock’n’roll, punky hard rock.

Εδρα μας είναι… Η Καρδίτσα.

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Είμαστε λοβοτομημένοι έφηβοι ή θα θέλαμε να είμαστε; Η λοβοτομή είναι ένας χυδαίος τρόπος ώστε να αποκοπείς από την «κακή» πραγματικότητα ή ένα παρανοϊκό πείραμα κάποιων αρρωστημένων μυαλών; Τα νοήματα που μπορούμε να δώσουμε είναι πολλά. Πάντως προσπαθούμε να λοβοτομούμε ανυπεράσπιστες ομάδες νέων μέσω της μουσικής μας, με βασικό εργαλείο το rock’n’roll. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο κομμάτι των Ramones.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… 22, 19, 18.

Είμαστε fanΓενικά ο καθένας ξεχωριστά ακούει διαφορετικά πράγματα. Οι κοινές επιρροές μας περιλαμβάνουν από κλασικές μπάντες όπως Led Zeppelin, Black Sabbath, AC/DC, Motӧrhead, Metallica, Ramones, Μisfits, Kiss. Αλλά και Rage Against the Machine, Nirvana, Hellacopters, Mastodon, Alice in Chains, Queens of the Stone Age, Clutch, SOAD και άλλες 150 σελίδες!

Σιχαινόμαστε… Τις τυποποιημένες συνεντεύξεις.

Οταν δεν παίζουμε μουσική… Ακούμε μουσική.

Σε δέκα χρόνια θα είμαστε… Οpening act στη Μαρινέλλα.

Η μουσική είναι σαν… Ομορφες χρωματιστές πεταλουδίτσες που πετάνε χαρούμενες και ελεύθερες σε ένα ακόμη πιο όμορφο και καταπράσινο λιβάδι.

H πολιτική… Είναι θρησκεία.

Η θρησκεία… Είναι πολιτική.

Αγαπημένοι μας στίχοι… «Φρέσκα φρούτα, ελληνικά» (από μια παλιά διαφήμιση).

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ που ακούμε/παίζουμε αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Το theme από το «Mortal Kombat».

Θα μας δείτε/ακούσετε… Στην Καρδίτσα, στο αθλητικό πάρκο, σε ένα live που διοργανώνουμε εξ ολοκλήρου εμείς και έχουμε φέρει συγκροτήματα από τη Λάρισα και την Αθήνα. Επίσης μπορείτε να μας ακολουθήστε σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε για τις εμφανίσεις μας.

Στα άμεσα σχέδιά μας… Να κυκλοφορήσουμε το ντεμπούτο άλμπουμ που έχουμε σχεδόν έτοιμο. Και lives, πολλά lives!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter