New Entries: Γνωρίζουμε τη Φλώρα Χερουβείμ

New Entries: Γνωρίζουμε τη Φλώρα Χερουβείμ
Φλώρα Χερουβείμ

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η… Φλώρα Χερουβείμ

Παίζω…από pop, funk, jazz αλλά και έντεχνο, ελαφρύ λαϊκό, αγγίζοντας και τραγούδια από την παράδοση μας.

Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… όταν άρχισε η ομιλία μου! Δεν το ήλεγχα, ούτε με καθοδηγήσανε, απλώς έγινε.

Αγαπώ… την μουσική. Αυτό που μου δίνει χαρά είναι να τη μοιράζομαι με τους ανθρώπους, είτε μέσω της ερμηνείας μου, είτε με την διδασκαλία της.

Σιχαίνομαι… οτιδήποτε είναι «φτιαχτό», αυτό που δεν είναι αληθινό. Το προσποιητό, το ψέμα.

Μελίνα Κανά: “Τραγουδώ τις ανθρώπινες αξίες και τα συναισθήματα” [Συνέντευξη]

Όταν δεν παίζω μουσική… χορεύω, πάω στο θέατρο, περνάω ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μου.

Καλλιτέχνες «είδωλα»… Ελένη Βιτάλη, Τζένη Βάνου, Βίκυ Μοσχολιού, Aλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Βαρδής, Beyonce, Christina Aguilera, Michael Jackson.

Aγαπημένοι στίχοι… «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», Νίκος Πορτοκάλογλου.

Η μουσική είναι σαν… ένας δίαυλος επικοινωνίας μου με τον έξω κόσμο. Με εκφράζει, με ψυχαγωγεί και με θεραπεύει. Για εμένα απλώς κάνει τον κόσμο ομορφότερο.

Εάν δεν ήμουν μουσικός… θα ήμουν ηθοποιός.

H πολιτική… του σήμερα με έχει απογοητεύσει, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων που έχουν παραμείνει στην Ελλάδα. Είμαστε πίσω σε πολλά πράγματα. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια και αγώνας για να ξεκολλήσουμε από τα ανακυκλώμενα μοτίβα. Ελπίζω και προσδοκώ για μια αλλαγή. Προς το παρόν ταυτίζομαι με τους στίχους του Ν. Γκάτσου από τον «Κεμάλ»: «Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η θρησκεία… Νουθετήθηκα την θρησκεία από παιδί μέσα στην οικογένεια μου. Καθώς μεγάλωνα όμως, η πίστη άλλαξε μορφή, έγινε πιο συνειδητή. Ο καθένας πιστεύει με τον τρόπο που μπορεί και καταλαβαίνει και σαφώς δεν είναι η θέση μου να το κρίνω. Με ενδιαφέρει αυτό που νιώθω εγώ. Και για μένα ο Θεός είναι Αγάπη και είναι μέσα μας.

Στα άμεσα σχέδιά μου… είναι η υλοποίηση νέων καλλιτεχνικών ιδεών και η σύνθεση ή εκτέλεση νέων τραγουδιών, είτε αυτόνομα, είτε με άλλες συνεργασίες.

Το νέο μου digital single… Λέγεται «Το Ταξίδι» και είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας που είχα την ανάγκη να μοιραστώ, καθώς βλέπω πολλούς ανθρώπους γύρω μου να έχουν παραδοθεί στις ατυχίες και την άσχημη πλευρά της ζωής. Είναι ένα χτύπημα στην πλάτη και μία παρακίνηση να μη το βάζουν κάτω, να προχωράνε και να χαίρονται την κάθε στιγμή που αναπνέουν. Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη, ας μη το ξεχνάμε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter