New Entries| Γνωρίζουμε τη Νεκταρήλια Τσομπάνογλου

New Entries| Γνωρίζουμε τη Νεκταρήλια Τσομπάνογλου
Νεκταρήλια Τσομπάνογλου

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η… Νεκταρήλια Τσομπάνογλου, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1996 και μεγάλωσα στην Νίκαια.

Τραγουδάω… ό, τι μου αρέσει και συγκινεί την καρδιά μου.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… Θυμάμαι στο σπίτι μου να παίζει πάντα μουσική. Από Μάνο Χατζηδάκι και Στέλιο Καζαντζίδη μέχρι Παύλο Σιδηρόπουλο και Pink Floyd. Από μικρή, ένιωθα πολύ άνετα με το τραγούδι.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Η συνεργασία μου με την Λίνα Νικολακοπούλου στην μουσική παράσταση. “Τα πιο ωραία λαϊκά” στο Θέατρο Άλσος. Ήταν μια εμπειρία μέσα από την οποία έμαθα πολλά και συνεργάστηκα με όμορφους ανθρώπους. Επίσης είμαι χαρούμενη που τα τελευταία 3 χρόνια είμαι μέλος των Markos Elektrik, μιας μπάντας που διασκευάζει Μάρκο Βαμβακάρη.

Αγαπώ… τον κινηματογράφο, τις χρωματιστές κάλτσες και τον σκύλο μου τον Λάμπη.

Σιχαίνομαι… την αγένεια, την μισαλλοδοξία και την ζήλεια.

Όταν δεν τραγουδάω… Μου αρέσει να βλέπω ταινίες, να βγάζω τραγούδια στο μπάσο και να πηγαίνω βόλτες στη θάλασσα.

Καλλιτέχνης είδωλο… Michael Jackson, Στέλιος Καζαντζίδης, Nina Simone.

Αγαπημένοι στίχοι… “Δυο τριαντάφυλλα μαζεύω στην ποδιά μου, που όταν έρθεις να μυρίζουν τα μαλλιά μου”. Μάνος Χατζηδάκις

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει…” Heroes”- David Bowie

Η μουσική είναι… Μια από τις πιο ισχυρές ανάγκες στην ανθρώπινη φύση. Λόγω της αβεβαιότητας του επαγγέλματος, ξέρω πως θα κληθώ να κάνω και άλλες δουλειές για να ζήσω. Δεν γίνεται όμως να μην τραγουδάω, είναι το ένστικτο μου τέτοιο.

Η πολιτική…. Με απασχολεί και σε έναν μεγάλο βαθμό με επηρεάζει. Οι μέρες που ζούμε είναι πολύ σκοτεινές, και εύχομαι να βγούμε από αυτές, και αύριο αν γίνεται.

Η θρησκεία… Αναγνωρίζω την ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο από αυτούς.

Στα άμεσα σχέδια μου… Η συμμετοχή μου στον επερχόμενο δίσκο “Format” σε μουσική και στίχους του Κυριάκου Αντωνάτου. Επίσης, η ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ των Markos Elektrik.

Το νέο μου single… λέγεται “Θα το μετανιώσεις” και θα περιέχεται στον δίσκο “Format” του Κυριάκου Αντωνάτου απο την εταιρεία Polytropon.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter